tiistai 6. joulukuuta 2011

18 yötä jouluun on...

Tänä vuonna jo perinteeksi muodostuneen Sotkutonta päivää! -kampanjan jouluisen käsityökisan aiheena oli kestävä joulukalenteri. Kisaan tuli mukavasti käsityön taidonnäytteitä. Nyt käynnissä on äänestys parhaasta työstä.

Kilpailussa haettiin joulukalenteria, joka kestäisi useamman joulun. Tekniikka oli vapaa. Kalenterin toteuttaja sai myös miettiä sisältöä kalenterille. Toivomuksena oli, että kalenterin sisällöksi löytyisi muuta kuin pientä tilpehööriä.

Töitä tuli monenlaisia, erilaisilla ideoilla tehtynä. Yllättäväksi yhteiseksi teemaksi kalentereissa noisi villasukat kalentereiden taskuina. Myös erilaiset seinälle ripustettavat kalenterit saivat suosiota. Sisällöksikin oli monenlaisia ehdotuksia, jatkuvasta tarinasta joulusiivoustehtäviin.

Kilpailun finalistitöihin voi tutustua lauantaina 3.12. ilmestyneessä Jyväskylän kaupunkilehdessä tai Sotkutonta päivää! -kampanjan nettisivuilla. Äänestämisohjeet löytyvät niiden kautta.

Kassissaan yllätyksiä kantava piilotteleva kalenteritonttu oli yksi kisaan tulleista ehdokkaista
Sotkutonta päivää! on Jyväskylän kaupungin ja Muuramen kunnan yhteinen roskaantumisen ja ilkivallan vähentämiseen tähtäävä kampanja. Kampanjan suunnittelijana ja toteuttajana toimii JAPA ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti